Martinkosken työntekijät

Seurakunnan työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)evl.fi .

Papit, kanttorit ja seurakuntamestarit ovat usein vapaapäivällä maanantaisin ja tiistaisin, koska he ovat työssä viikonloppuisin. Heihin saa parhaiten yhteyden keskiviikosta eteenpäin. Muut työntekijät tavoitat arkipäivisin virastoaikaan.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

tapio.hietalahti(a)evl.fi

diakoni vt.
annika.kivilahti(a)evl.fi

30.6.2020 asti. Puhelinpäivystys ma-pe.

Dianonin vastaanotot, EU-ruokakassien jako, diakonian kotikäynnit, Virsipiiri, Terveystiistai, Tutun tupa, Kevakerho, Yhteisvastuukeräys.

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.

seurakuntamestari (Koski Tl)
markku.kullanmaki(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Kosken kirkonkylällä, Kosken kirkko ja kappeli, Kosken hautausmaa, Miästen saunailta.

ma. nuorisotyöntekijä (30.6. asti)
petra.lehtimaki(a)evl.fi

Työssä tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Nuorten iltis, isoskoulutus, rippikoulu.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai. Viikonloppuvapaa kerran kuussa.

diakoni (perhe- ja kasvatustyö)
tiina.orre(a)evl.fi

Puhelinpäivystys ma-pe klo 9-18

seurakuntasihteeri
paivi.pakkanen(a)evl.fi

Puhelinpalvelu ma-ke klo 9-15.

Virkatodistukset, sukuselvitykset, toimitusvaraukset, yleinen asiakaspalvelu, hautapaikka-asiat, haudanhoitoasiat, laskutus, tiedotusasiat.

vs. talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut
kirsi.pelkonen(a)evl.fi

1.4.-30.10.2020

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö
tanja.savonen(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.

talouspäällikkö
sirkku.tulonen(a)evl.fi