Martinkosken työntekijät

Seurakunnan työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)evl.fi .

Papit, kanttorit ja seurakuntamestarit ovat usein vapaapäivällä maanantaisin ja tiistaisin, koska he ovat työssä viikonloppuisin. Heihin saa parhaiten yhteyden keskiviikosta eteenpäin. Muut työntekijät tavoitat arkipäivisin virastoaikaan.

Aija Haapalainen

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

Tapio Hietalahti

tapio.hietalahti(a)evl.fi

Annika Kivilahti

diakoni
annika.kivilahti(a)evl.fi

Dianonin vastaanotot, EU-ruokakassien jako, diakonian kotikäynnit, Virsipiiri, Terveystiistai, Tutun tupa, Kevakerho, Yhteisvastuukeräys.

Kati Koskivainio

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.

Markku Kullanmäki

seurakuntamestari (Koski Tl)
markku.kullanmaki(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Kosken kirkonkylällä, Kosken kirkko ja kappeli, Kosken hautausmaa, Miästen saunailta.

Janne Nurmi

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai. Viikonloppuvapaa kerran kuussa.

Tiina Orre

diakoni (perhe- ja kasvatustyö)
tiina.orre(a)evl.fi

Päivi Pakkanen

seurakuntasihteeri
paivi.pakkanen(a)evl.fi

Tavattavissa Marttilassa ma klo 9-12 ja ke klo 13-16, Koskella ti klo 9-12 ja to klo 13-16.

Virkatodistukset, sukuselvitykset, toimitusvaraukset, yleinen asiakaspalvelu, hautapaikka-asiat, haudanhoitoasiat, laskutus, tiedotusasiat.

Kirsi Pelkonen

vs. talouspäällikkö
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut
kirsi.pelkonen(a)evl.fi

1.4.-31.12.2020

Tanja Savonen

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö
tanja.savonen(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.

Sirkku Tulonen

talouspäällikkö