Maijankuja 6

Virasto avoinna
- Marttilassa maanantaisin klo 9-12 ja 13-16
- Koskella tiistaisin klo 9-12 ja 13-16

Voit myös asioida tekstiviestein tai sähköpostin välityksellä.

Marttilan toimipiste

Kirkkotie 3
21490 Marttila

Katso viraston poikkeusaukioloajat välilehdeltä INFO JA ASIOINTI.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Postitus- ja käyntiosoite

Martinkosken seurakunta
Maijankuja 6
31500 Koski Tl

Marttilan toimipiste:

Kirkkotie 3
21490 Marttila

Laskutusosoite

Kirkon Palvelukeskus/
Martinkosken seurakunta
02066 DOCUSCAN

Verkkolaskuosoite: 003729387325
Verkkolaskuoperaattori: CGI
Välittäjätunnus: 003703575029

Toimittajaportaali

Toimittajaportaali on palvelu, jossa laskut tehdään ja toimitetaan sähköisesti, jos laskun lähettäjän käytössä ei ole laskutusjärjestelmää. Toimittajaportaali vaatii rekisteröitymisen. Mikäli haluatte rekisteröityä portaalin käyttäjäksi, voitte ilmoittaa tästä täyttämällä rekisteröitymislomakkeen https://evl.fi/plus/hallinto-ja-talous/kirkon-keskusrahaston-talous/kirkon-palvelukeskus.

Toimittajaportaaliin kirjaudutaan osoitteessa https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla suosittelemme tutustumaan    toimittajaportaalin käyttöohjeeseen osoitteessa https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/muut-tuotteet/telia-talous/telia-talous-kayttoohjeet.

Y-tunnus: 2938732-5

Aija Haapalainen

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

Tapio Hietalahti

tapio.hietalahti(a)evl.fi

Virkavapaalla 1.12. asti.

Annika Kivilahti

diakoni
annika.kivilahti(a)evl.fi

Virkavapaalla.

Dianonin vastaanotot, EU-ruokakassien jako, diakonian kotikäynnit, Yhteisvastuukeräys, tiedotusasiat.

Kati Koskivainio

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.

Markku Kullanmäki

seurakuntamestari (Koski Tl)
markku.kullanmaki(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Kosken kirkonkylällä, Kosken kirkko ja kappeli, Kosken hautausmaa, Miästen saunailta.

Janne Nurmi

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.

Tiina Orre

diakoni (perhe- ja kasvatustyö)
tiina.orre(a)evl.fi

Päivi Pakkanen

seurakuntasihteeri
paivi.pakkanen(a)evl.fi

Marttilan virastossa maanantaisin klo 9 - 12 ja 13 - 16 Kosken virastolla tiistaisin klo 9 - 12 ja 13 - 16.

Virkatodistukset, sukuselvitykset, toimitusvaraukset, yleinen asiakaspalvelu, hautapaikka-asiat, haudanhoitoasiat, laskutus, tiedotusasiat.

Kirsi Pelkonen

taloussihteeri
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut

Taloussihteeri on tavoitettavissa sopimuksen mukaan.

Arja Salo

ma. kiinteistötyöntekijä
Kiinteistöpalvelut

Tanja Savonen

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö

Virkavapaalla 31.3.2022 asti.

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.

Laila Virrasoja

seurakuntatyöntekijä (Koski)