Uutislistaukseen

Rukoilen laulaen -iltarukoukset kokosivat seurakuntalaisia rauhan ja lohdutuksen äärelle

Iltarukoukset ovat olleet myös merkittävä avustustapahtuma Ukrainan sotaa paenneiden tukemiseksi.

Maaliskuun tilaisuuksien tuotto on 1840 euroa.

Rukoilen laulaen -illat jäävät nyt tauolle. Huhtikuun ensimmäisenä torstaina pidetään Majataloilta, ja toisena torstaina on kiirastorstain Pyhä ehtoollinen sekä Kosken että Marttilan kirkossa.

Rukoilen laulaen -tilaisuuden mainos

10.3. kolehti kerättiin Kirkon ulkomaanavun Ukraina-hätäapuun, tuotto 599,98€.

17.3. kolehti kerättiin Unicefin työhön Ukrainassa, tuotto 351,20€.

24.3. kolehti kerättiin Koskelle saapuneiden ja saapuvien Ukrainan sodan evakoiden avustamiseen MTK Koski Tl:n keräyksen kautta, tuotto 653,20€.

31.3. kolehti kerättiin Koskelle saapuneiden ja saapuvien Ukrainan sodan evakoiden avustamiseen MTK Koski Tl:n keräyksen kautta, tuotto 236,10€.

Tietoa MTK Koski Tl:n keräyksestä:

Nyt jokaisella on mahdollisuus auttaa paikallisella tasolla lahjoittamalla rahaa pienkeräykseen Koskella Tl olevien ja Koskelle Tl tulevien ukrainalaispakolaisten tukemiseksi!

Pienkeräysnumero: RA/2022/449

Pienkeräyksen järjestäjä ja yhteystiedot: MTK-Koski Tl ry, pj Martti Mäkitalo, p. 044 5224182

Pienkeräyksen tilinumero: FI56 4710 0010 0549 66 POPFFI22

Varojen käyttötarkoitus: Koskella Tl olevien ja Koskelle Tl tulevien ukrainalaispakolaisten auttaminen niin, että kerätyillä varoilla ostetaan pakolaisille esimerkiksi elintarvikkeita, hygieniatarvikkeita, vaatteita ja niitä välttämättömiä huonekaluja, joita ei saada lahjoituksena. Jos rahaa jää keräyksestä, loppuosa saaduista tuloista annetaan johonkin valtakunnalliseen keräykseen Ukrainan pakolaisten tukemiseksi (Muu hyväntekeväisyys Ukrainan pakolaisille).

Varojen toissijainen käyttötarkoitus: Varojen toissijaista käyttötarkoitusta ei ole.

31.3.2022 22.48