Uutisia Martinkosken seurakunnasta

Joulurauha riistalle ja muille metsän eläimille

10.12.2019 22.31

Pappi julistaa joulurauhan metsän eläimille iltahämärässä, lumisessa maisemassa Marttilan Korven eräreitist... Joulurauha julistettiin Marttilassa metsäkirkossa näin tunnelmallisesti viime vuonna. Kuva: Susanna Kurri.

Riistalle julistetaan joulurauha Marttilan Korven eräreitistön METSÄKIRKOSSA perjantaina 20.12. klo 19. Lähtöpaikkana on Huhtaanmäki. Ota oma lyhty mukaan! Huhtaanmajalla on kahvitarjoilu. Mukana ovat kappalainen Janne J. Nurmi ja kanttori Aija Haapalainen. Tilaisuuden järjestävät Heikolan kyläyhdistys ja Marttilan metsästäjät sekä Martinkosken seurakunta.

Koskella joulurauhanjulistus tapahtuu Erämajalla (Ruonantie 176) lauantaina 21.12. klo 17. Tilaisuudessa mukana on Oiva Alanen.