Kitarataiteilija Patrik Kleemolan konsertti

Patrik Kleemola, kitarataiteilija

Marttilan Pyhän Martin kirkko

Kitarataidetta maailman huipulta Marttilassa!

Patrik Kleemola on yksi aktiivisimmin esiintyvistä suomalaisista kitaristeista.

Kitaransoiton diplomitutkinnon ja musiikin maisterin tutkinnon Kleemola suoritti erinomaisin arvosanoin Monopolin konservatoriossa Etelä-Italiassa opettajanaan Massimo Felici.

Kleemolan monipuolinen ohjelmisto ulottuu 1500-luvun renessanssin musiikista aivan uusimpiin hänelle sävellettyihin teoksiin. Kleemolan intensiivinen yhteistyö säveltäjien kanssa on tuottanut jo yli 30 uutta kitarateosta.

Konsertoinnin ohella Kleemola opettaa kitaransoittoa Turun seudun musiikkiopistossa ja Turun musiikkiakatemiassa.

Käsiohjelmamaksu 10€

• Musiikki Musiikki

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro.