Majataloilta Kosken seurakuntatalolla

to 30.9. kello 18.00
Majataloillan mainos: Tervetuloa Majataloiltaan to 30.9.2021 klo 18 Kosken Tl seurakuntatalolle, Maijankuja 6. Hengen hedelmät, pastori Tero Vaarna. Aijan virsivartti, teetarjoilu. Tiliaisuuden jälkeen vapaata yhdessäoloa. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Martinkosken seurakunta.
Kosken Tl seurakuntatalo

Majataloilta kutsuu taas!

Illan aiheena on "Hengen hedelmät". Puhujavieraana on pastori Tero Vaarna. Ohjelmassa on myös Aijan virsivartti ja illan päätteeksi mukavaa yhdessäoloa teetarjoilun äärellä. Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.