Hautausmaapäivä Koskella

Hautausmaapäivä!

Kosken hautausmaapäivässä ovat paikalla hautausmaan työntekijät, kukkamyyjä sekä kiviliikkeen edustaja. Istutusapua saa pyydettäessä. Kappelissa on hartaus klo 10, jonka toimittavat kappalainen Janne Nurmi, kanttori Aija Haapalainen ja seurakuntamestari Tanja Savonen.
Hautausmaalla on esillä vanhoja kuvia ja Kahviaitassa vanhaa seurakunnan esineistöä. Aitassa on myytävänä kahvia ja leivonnaisia klo 9 - 12.

Lämpimästi tervetuloa! Muistetaan kuitenkin pitää etäisyyttä naapuriin!

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö
tanja.savonen(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.

seurakuntatyöntekijä (Koski)
laila.virrasoja(a)evl.fi