Helatorstain jumalanpalvelus YouTube-kanavalla

YouTube-kanava

Helatorstai: Korotettu Herra

Helatorstain jumalanpalvelus on kuvattu Kosken kappelista. Sen toimittavat kirkkoherra Tapio Hietalahti, kanttori Aija Haapalainen ja seurakuntamestari
Markku Kullanmäki. Musiikissa avusti Päivi Pakkanen.

Virret: 106, 109, 568, 110: 4-5.

Martinkosken seurakunnan YouTube-kanavan löydät täältä.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

tapio.hietalahti(a)evl.fi

Virkavapaalla 16.6. - 27.6.2021 ja 12.7. - 30.9.2021

seurakuntamestari (Koski Tl)
markku.kullanmaki(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Kosken kirkonkylällä, Kosken kirkko ja kappeli, Kosken hautausmaa, Miästen saunailta.

seurakuntasihteeri
paivi.pakkanen(a)evl.fi

Marttilan virastossa maanantaisin klo 9 - 12 ja 13 - 16 Kosken virastolla tiistaisin klo 9 - 12 ja 13 - 16.

Virkatodistukset, sukuselvitykset, toimitusvaraukset, yleinen asiakaspalvelu, hautapaikka-asiat, haudanhoitoasiat, laskutus, tiedotusasiat.