Sanajumalanpalvelus YouTube-kanavalla

YouTube-kanava

1. sunnuntai pääsiäisestä (Quasimodogeniti): Ylösnousseen todistajia

Sanapalvelus Marttilan Pyhän Martin kirkosta. Toimittajina ovat Tapio Hietalahti, kanttori Aija Haapalainen ja suntio Markku Kullanmäki.

Virret:
89: 1 - 2
93: 8

Raamattusunnuntaina on Kirkkohallituksen määräämä kolehti Pipliaseuralle. Kolehdin tarkoitus on tukea Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelmaa. Lukutaitoa naisille Afrikassa -ohjelma ulottuu 13 Afrikan vähemmistökielelle Etiopiassa, Keniassa, Malawissa, Namibiassa ja Tansaniassa. Ohjelman myötä 20 000 naista oppii lukemaan. Tähän mennessä lukutaitoluokan on käynyt yli 4300 naista.

Lahjoita puhelimella
10 € tekstiviesti PIPLIA numeroon 16499
10 € soita numeroon 0600 9 5127 (hinta 10,01 + pvm)
Mobile Pay: haluamasi summa lyhytnumeroon 92600

Lahjoita verkossa: piplia.fi/lahjoita

Pipliaseuran keräyslupa RA/2017/786 koko maa
(ÅLR 2020/3237 Ahvenanmaa)

Martinkosken seurakunnan YouTube-kanavan löydät täältä.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

tapio.hietalahti(a)evl.fi
seurakuntamestari (Koski Tl)
markku.kullanmaki(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Kosken kirkonkylällä, Kosken kirkko ja kappeli, Kosken hautausmaa, Miästen saunailta.