Ehtoollinen Marttilan kirkossa

Marttilan Pyhän Martin kirkko

Herran Pyhä ehtoollinen tarjolla Marttilan kirkossa!

Ehtoollisen vietto striimatun sanajumalanpalveluksen jälkeen. Kymmenen henkilöä voi osallistua kerrallaan; tarvittaessa järjestetään useita ehtoollishetkiä peräkkäin. Ehtoollista ovat jakamassa Tapio Hietalahti ja Annika Kivilahti, musiikista huolehtii Aija Haapalainen ja seurakuntamestarina on Tanja Savonen.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro.

tapio.hietalahti(a)evl.fi
diakoni
annika.kivilahti(a)evl.fi

Virkavapaalla.

Dianonin vastaanotot, EU-ruokakassien jako, diakonian kotikäynnit, Yhteisvastuukeräys, tiedotusasiat.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö

Virkavapaalla 31.3.2022 asti.

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.