Jumalanpalvelus Kosken kirkosta

Kosken kirkko

2. sunnuntai loppiaisesta: Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa

Jumalanpalvelus on kuvattu Kosken kirkosta: Janne Nurmi, Aija Haapalainen, Markku Kullanmäki.

Palvelusta voit seurata seurakunnan YouTube-kanavalta.

Tämän pyhän kolehti kerätään Evankelisen lähetysyhdistyksen työn tukemiseen kotimaassa sekä Virossa ja Venäjällä tehtävään lähetystyöhön. Lahjoituksesi voit antaa ELY:n verkkosivujen kautta: https://www.evankeliset.net/lahjoita/

Martinkosken seurakunnan YouTube-kanavan löydät täältä.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö
tanja.savonen(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.