Hanna Ekola: Sano suruasi rakkaudeksi

Kosken Tl seurakuntatalo

Hanna Ekola tuo toivoa surun keskelle: Sano suruasi rakkaudeksi.

Läheisen kuolema on elämän syvimpiä kokemuksia. Kun menetämme viereltämme rakastamamme ihmisen, elämä muuttuu kertaheitolla toisenlaiseksi kuin ennen. Surun voima yllättää ja surun läpikäymiseen tarvitaan paljon aikaa. Mielessä on monia kysymyksiä. Miten tästä eteenpäin? Mistä löytyisi toivoa surun keskelle? Miten kohdata surua niin, että se voisi jonain päivänä muuttua elämän voimavaraksi?

Muuan muassa näistä aiheista kuullaan ajatuksia Kosken seurakuntatalolla järjestettävässä SANO SURUASI RAKKAUDEKSI -tilaisuudessa, joka on tarkoitettu kaikille, joita suru on kohdannut omakohtaisesti tai jotka elävät läheisensä menettäneen rinnalla. Luennoitsijaksi tilaisuuteen saapuu laulaja-kirjailija TM Hanna Ekola, joka on itsekin menettänyt viisi läheistään ja kirjoittanut useita surua, selviytymistä ja toivoa käsittelevää kirjaa, mm. "Sano suruasi rakkaudeksi", "Otan osaa suruusi" ja "Sanoja surusta ja toivosta".

Tervetuloa!

diakoni
annika.kivilahti(a)evl.fi

Dianonin vastaanotot, EU-ruokakassien jako, diakonian kotikäynnit, Virsipiiri, Terveystiistai, Tutun tupa, Kevakerho, Yhteisvastuukeräys.

diakoni (perhe- ja kasvatustyö)
tiina.orre(a)evl.fi