Kodin ilta, järjestäjänä diakonia ja lähetystyö

to 22.10. kello 18.00
Kodinilta 22.10. klo 18 Marttilan srk-talolla. Ohjelmassa musiikkia: Anssi & Virve Leppänen ja Pasi Björk. Alustus aiheesta kiitollisuus, J. Nurmi. Keskustelua. Ohjelmaa lapsille. Yhteinen iltapala ja lähetyksen terveiset. Varaathan paikkasi etukäteen diakonilta 21.10. mennessä.
Marttilan seurakuntatalo

Kodin ilta on virkistävä kaikenikäisten kohtaamispaikka.

Ensimmäisessä kodin illassa Marttilan seurakuntatalolla Janne Nurmi pitää puheenvuoron kiitollisuudesta. Musiikkivieraina ovat Anssi ja Virve Leppänen sekä Pasi Björk. Ohjelmassa on myös keskustelua illan aiheesta, kuulumiset lähetyskentiltä, leikkiä ja askartelua lapsille sekä yhteinen iltapala. Koronatilanteen vuoksi varaathan paikkasi etukäteen soittamalla diakoni Annika Kivilahdelle, p. 044 744 3212.

diakoni
annika.kivilahti(a)evl.fi

Dianonin vastaanotot, EU-ruokakassien jako, diakonian kotikäynnit, Virsipiiri, Terveystiistai, Tutun tupa, Kevakerho, Yhteisvastuukeräys.

vs. kirkkoherra
janne.nurmi(a)evl.fi

Vs. kirkkoherra 7.12.2020 asti. Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.