Yhteisvastuukonsertti

Hannu Ilola ja Eeva Paajanen.
Marttilan Pyhän Martin kirkko

Hengellisiä sävelmiä saksofonilla ja uruilla sekä yhteislaulua Yhteisvastuun hyväksi!

Kanttori Eeva Paajanen soittaa saksofonilla kauniita hengellisiä sävelmiä urkutaiteilija Hannu Ilolan kanssa. Ohjelmistossa on kappaleita Bachista Jakoleffiin ja Klemetistä Kuusistoon. Laulamme myös yhdessä. Kolehti kerätään Yhteisvastuukeräykseen. Diakoniatyöryhmä keittää kirkossa pystykahvit konsertin jälkeen, jotta voit jäädä jututtamaan taiteilijoita ja keskustelemaan konsertin herättämistä asioista kanssakuulijoiden kera. Tervetuloa!

Yhteisvastuu

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö
tanja.savonen(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.