Messu ja seurakunnan lähetyspyhä

Marttilan Pyhän Martin kirkko

1. paastonajan sunnuntai (Invocavit): Jeesus, kiusausten voittaja

Messu Marttilan Pyhän Martin kirkossa. Liturgia Janne Nurmi, Seppo Paulasaari Suomen lähetysseurasta saarnaa ja avustaa ehtoollisessa, musiikista vastaa kanttori Aija Haapalainen. Suntiona on Tanja Savonen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus seurakuntatalolla, Marja ja Seppo Paulasaari kertovat lähetystyöstään Japanissa ja Israelissa.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai. Viikonloppuvapaa kerran kuussa.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö
tanja.savonen(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.