Messu Kosken kirkossa

Kosken Tl kirkko

2. sunnuntai ennen paastonaikaa (Sexagesima): Jumalan sanan kylvö

Messun toimittavat kappalainen Janne Nurmi ja kanttori Aija Haapalainen. Seurakuntamestarina on Markku Kullanmäki. Musiikissa avustaa Martinkosken kirkkokuoro.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

seurakuntamestari (Koski Tl)
markku.kullanmaki(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Kosken kirkonkylällä, Kosken kirkko ja kappeli, Kosken hautausmaa, Miästen saunailta.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai. Viikonloppuvapaa kerran kuussa.