Perhekirkko, partiolaisten lupauksenanto

Marttilan Pyhän Martin kirkko

3. sunnuntai ennen paastonaikaa (Septuagesima): Ansaitsematon armo.

Perhekirkkoon Marttilaan ovat tervetulleita kaikki perheet! Erityisesti mukaan kutsutaan partiolaisia ja heidän läheisiään, sillä Sudenpennut antavat partiolupauksensa tilaisuudessa. Partiolaiset myös avustavat messussa. Perhekirkon toimittavat kappalainen Janne Nurmi, kanttori Aija Haapalainen ja seurakuntamestari Tanja Savonen. (Kuva: PartioWiki)

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö

Virkavapaalla 31.3.2022 asti.

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.