Kirkkonäytelmä "Legenda kolmesta puusta"

Marttilan Pyhän Martin kirkko

Tarvasjoen kappeliseurakunnan kirkkodraamaryhmä toteuttaa esityksen "Legenda kolmesta puusta" Marttilan kirkossa.

Kirkkonäytelmä "Legenda kolmesta puusta" on hauska ja samalla väkevä tarina kolmesta puusta, joilla jokaisella on unelmansa. Kaikki pettyvät ensin kohtaloonsa, mutta he huomaavat pian jotakin ihmeellistä. Katsojalle jää pohdittavaksi, mikä itselle on oikeasti tärkeää. Rooleissa: Tuuli Korpisalo, Taina Mäkinen, Riikka Takala, Jere Kallio, Inkeri Vyyryläinen. Äänitekniikka: Timo Isotalo. Käsikirjoitus: Angela Elwell Hunt. Ohjaus: Inkeri Vyyryläinen. Esityksen toteuttaa Tarvasjoen kappeliseurakunnan kirkkodraamaryhmä. Näytelmän kesto n. 25 minuuttia. Vapaa pääsy. Pystykahvit kirkossa esityksen jälkeen.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille