Kauneimmat joululaulut Marttilassa

Marttilan Pyhän Martin kirkko

Kauneimmat joululaulut Suomen lähetysseuran hyväksi jo vuodesta 1973. Tervetuloa laulamaan ja tukemaan lähetystyötä!

Tilaisuuden jountaa kappalainen Janne J. Nurmi. Säestyksestä huolehtii kanttori Aija Haapalainen.

Kauneimmat Joululaulut on Suomen suurin musiikkitapahtuma ja yksi suurimmista keräyskampanjoista. Kauneimmat Joululaulut täyttävät kirkot tänä jouluna jo 47. kerran. Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa. Niillä parannetaan muun muassa lasten ja äitien terveyttä, autetaan perheitä saamaan parempaa ravintoa ja puhdasta vettä sekä kehittämään toimeentulomahdollisuuksia. Lähetysseura tukee myös erityisesti vammaisten ja vähemmistöihin kuuluvien lasten koulutusta sekä oikeuksien toteutumista.

Kauneimmat joululaulut

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö

Virkavapaalla 31.3.2022 asti.

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.