Hautausmaapäivä Koskella

Tervetuloa hautausmaapäivään!

Koskella ensimmäistä kertaa järjestettävässä hautausmaapäivässä voit ostaa kesäkukkia paikalle saapuneilta kukkamyyjiltä. Myös istutusapua on tarjolla! Kirkossa on hartaushetki klo 10 Janne Nurmen ja Aija Haapalaisen johdolla. Paikalla on koko päivän myös seurakuntatyöntekijä Laila Virrasoja. Hautasmaalla voit bongata myös Lailan kokoamia valokuvia Kosken seurakunnasta vuosien varrelta. Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa kesäiseen päivään!

Jennyntuvan lähetyskirppis Koskella

Tervetuloa tekemään löytöjä Jennyntuvan kirpputorille Kosken seurakuntatalon kupeeseen! Tarjolla on vaatteita, kenkiä, kirjoja, astioita ja kodin tarvikkeita, melkein mitä vain.

Jennyntuvan lähetyskirppis Koskella

Kosken Tl seurakuntatalo