Marttilan seurakuntatalo

Marttilan perhekerhossa keskiviikkoisin klo 10 seurakuntatalolla leikitään, lauletaan, vietetään hartaushetki ja ollaan rennosti yhdessä.

Perhekerhoon ovat tervetulleita äidit, isät, isovanhemmat, perhepäivähoitajat, kummit, sukulaiset ja naapurit lastensa kanssa. Kerhokerta koostuu yhteisestä hartaushetkestä, lauluista, vapaasta leikistä, ja vähän evästäkin ehditään haukata. Kerhossa mukana on lastenohjaaja Kati Koskivainio.

Kosken Tl seurakuntatalo

Marttilan seurakuntatalo

Perhekerho

Puhutaan Marian ilmestyspäivästä ja lauletaan Aijan muskarissa. Tarjolla myös lounas.

Kosken Tl seurakuntatalo