Seurakuntalaisena voit osallistua seurakunnan järjestämään toimintaan yleisönä, tulemalla tilaisuuteen ja nauttimalla mukavasta yhdessäolosta. Tilaisuuksien ja toiminnan taustalla on paljon ahkeria käsiä, paljon ihania vapaaehtoisia, jotka rakentavat tilaisuudet niin sujuviksi kuin ne osallistujille näyttäytyvät.

Seurakunnan vapaaehtoistoimintaan kaivataan aina uusia kasvoja, uusia enemmän tai vähemmän aktiiveja apulaisia. Vapaaehtoisia tarvitaan kahvinkeittäjinä, ruuanlaittajina, kolehdinkerääjinä, tekstinlukijoina, virsikirjojen ojentajina ja tervetuloa toivottajina.. Kerhonohjaajia kaivataan ajoittain, puuromammoja perhekerhoihin, satupappoja samoin. Jokaisella on omat lahjansa, joille varmasti löytyy käyttöä!

Vapaaehtoiseksi voit ilmoittautua vaikka soittamalla lastenohjaajalle tai diakoneille, kilauttamalla suntioille, tekstaamalla kanttorille tai papeille.

Seurakunnan luottamustoimiin kirkkovaltuuston vaaleilla valittujen jäsenien lisäksi kaivataan aina innokkaita toimintaryhmien jäseniä. Jokaisella työalalla, kuten musiikilla ja diakonialla sekä kasvatustyöllä, on omat ryhmänsä. Nämä ryhmät kokoontuvat muutaman kerran vuoden aikana ja ajoittain jäsenet osallistuvat työpanoksella esimerkiksi myyjäisiin tai oman kirkkopyhänsä messun järjestämiseen. Toimintaryhmien jäsenistö valitaan vaalikaudeksi kerrallaan.