HEI, tervetuloa rippikouluun!​​​​​​

Ilmoittautumisvuorossa ovat 2006 tai sitä ennen syntyneet nuoret, jotka eivät vielä ole käyneet rippikoulua.

Rippikoulu on osa kasteopetusta. Kasteessa lapsi on liitetty osaksi seurakuntaperhettä. Rippikoulussa nuori pääsee tutustumaan oman seurakunnan tapoihin ja perinteisiin erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien kautta. Rippikoulun tärkeimmät oppikirjat ovat Raamattu ja virsikirja-katekismus, ne nuoret saavat seurakunnalta lahjaksi.

Rippikoulussa opetellaan paitsi uskon asioita, myös sosiaalisuutta ja yhteistyön tekemistä. Rippikoulu harjoittaa nuorta kohti aikuisuutta antamalla vastuuta nuorelle itselle.

Ilmoittautumislomakkeet on lähetetty koteihin ja palautuspäivä oli 30.10.20. Ellei nuorelle ole kirjettä seurakunnasta tullut ja rippikouluun olisi aika tulla, ottakaa ystävällisesti yhteyttä joko Tiinaan p. 044 474 3412 tai kirkkoherranvirastoon p. 044 474 3414.

Jos nuori on päässyt Mustajärvelle SLEYn rippileirille tai VPKn rippileirille, tulee silti ilmoittautua myös omaan Martinkosken seurakuntaan seurakuntaan tutustumisen takia.

ENNAKKOON ILMOITETTU RIPPIKOULULAISTEN TAPAAMINEN KOSKEN SEURAKUNTATALOLLA 3.12.20 KLO 15.30 ON SIIRRETTY TAMMIKUULLE!  SEURATKAA ILMOITTELUA SEURAKUNTATIEDOISSA!

ISOSTOIMINTAA MARTINKOSKEN SEURAKUNNASSA 2020 - 2021

ISOSTOIMINNAN ALOITTAMINEN SIIRTYY TAMMIKUULLE!

ILMOITA TIINALLE KIINNOSTUKSESTASI ISOSTOIMINTAAN, MEILAA tiina.orre@evl.fi

ISOSET OVAT LEIREILLÄ JA TAPAHTUMISSA TÄRKEITÄ APUOHJAAJIA! TOIVON TEITÄ ILMOITTAUTUVAN MONTA ENSI KESÄN TOIMINTOIHIN AVUKSI! OLLAAN YHTEYKSISSÄ..

diakoni (perhe- ja kasvatustyö)
tiina.orre(a)evl.fi