RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Tänä syksynä rippikouluun ilmoittautuvat vuoden 2022 puolella 15 vuotta täyttävät tai sitä vanhemmat nuoret, jotka eivät vielä rippikoulua ole käyneet. Ilmoittautuminen tapahtuu 7.11.2021 klo 15.00 järjestettävässä rippikoulukirkossa Koskella.

Rippikoulu suoritetaan leirimuotoisena joko Mustajärvellä 27.6.-1.7.2022 tai Tuulikarilla 11.7.-15.7.2022 Rippikoulun suorittamiseen kuuluu opetuspäiviä myös talven aikana sekä osallistumisia seurakunnan erilaisiin tilaisuuksiin. Opetuspäivistä, leireistä ja tutustumisista saadaan informaatiota ilmoittautumisen yhteydessä.

Mustajärven leirin konfirmaatio on 3.7.2022 Kosken kirkossa ja Tuulikarin leirin konfirmaatio 17.7.2022 Marttilan kirkossa. Molemmat konfirmaatiomessut alkavat klo 10.00.

ISOSTOIMINTAA

Isostoiminta jatkuu parittomien viikkojen tiistaisin klo 15.00-16.30 Kosken seurakuntatalolla. Vielä ehdit mukaan!

Toimintaan ovat tervetulleita rippikoulun käyneet nuoret. Yhdessä toimien tutustutaan ryhmän ohjaamiseen, leikkien ja sketsien esittämiseen sekä leirillä isosena toimimiseen yleensä. Isoskoulutuksen käyneenä sinulla on mahdollisuus työllistyä ensi kesä leireille isosena.

diakoni (perhe- ja kasvatustyö)
tiina.orre(a)evl.fi