Martinkosken musiikkikesä

Loppukesästä Martinkosken kirkoissa soi hengellinen ja klassinen musiikki. Valitse konserteista mieluisesi, tai käy kuuntelemassa kaikki!

Su 27.9. klo 18 Kosken kirkko

Valon juhlaa - Lauluyhtye Valon 5-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa kuullaan laaja valikoima erityylisiä lauluja Valon alkuajoilta aina tähän päivään asti.

Konsertin johtaa Hannu Ilola ja pianistina on Pasi Riuttaskorpi.

Kirkkoon on vapaa pääsy. Käsiohjelmat 10 € kirkon ovelta. Tulethan tuoksutta, kiitos!

Yleisön turvallisuuden takaamiseksi kirkossa on huomioitu turvavälit, minkä vuoksi myös istumapaikkojen määrä on rajallinen. Käsiohjelmia voi ostaa jo etukäteen, katso lisätietoja Lauluyhtye Valon omalta Facebook-sivulta https://www.facebook.com/LauluyhtyeValo.

Su 11.10. klo 18 Kosken kirkko

Urkumusiikin toivekonsertti

Urkutaiteilija Hannu Ilola esittää Kosken kirkon uruilla seurakuntalaisten keväällä toivomia urkukappaleita.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.