Kanttori Aija Haapalainen soittaa Marttilan kirkon urkuja.
Aijan kanssa laulamaan!

Laulamaan!

Nyt olemme saaneet luvan aloittaa kuorotoiminta uudelleen. Tervetuloa kaikki laulamaan, pitkän koronatauon jälkeen!

Kirkkokuoro kokoontuu ensimmäistä kertaa perjantaina 3.9. klo 10-12 Kosken seurakuntatalolla. Kuoroa johtaa tuttuun tapaan Aija Haapalainen. Uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita konkareiden mukaan!

Pääsääntöisesti harjoitukset ovat torstaisin klo 18. Syyskuussa harjoitusajat vaihtelevat kuitenkin paljon, joten seuraa tarkasti ilmoittelua. Muutamissa perjantaiaamun harjoituksissa on tarkoitus nauttia laulamisesta ja yhteisestä kuorosoinnista, ja esiintymisiin tähtäävät ohjelmistoharjoitukset painottuvat torstai-iltoihin.

Laulelemisiin!

Hae virsikirjasta

Virren numero

Sanahaku

Haulla siirryt Virsikirjasivustolle.

Kirkkokuoron Martnan-matkalta 2019.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.