PÄIVÄKERHOON!

Päiväkerhot ovat seurakunnan järjestämää maksutonta varhaiskasvatusta 3–5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa askarrellaan, lauletaan, leikitään, luetaan satuja, ulkoillaan ja vietetään pieni hartaushetki. Päiväkerhossa lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja tutustuvat uusiin ystäviin.

Päiväkerhot Marttilan seurakuntatalon kerhotilassa:
•    3-4-vuotiaat (eli vuonna 2022 kolme vuotta täyttävät) perjantaisin klo 9–11.
•    4-5-vuotiaat torstaisin klo 13–15.30 ja perjantaisin klo 12–15.

Päiväkerhot Kosken seurakuntatalon kerhotilassa:
•    4–5-vuotiaat maanantaisin klo 12–15.
•    3–5-vuotiaat yhdessä (eli vuonna 2022 kolme vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat) tiistaisin klo 9.30–12.

Marttilan ja Kosken lapset voivat osallistua kumman alueen päiväkerhoon haluavat.

PERHEKERHOON!

Perhekerhot kokoontuvat Marttilan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 10–12 ja Kosken seurakuntatalolla maanantaisin klo 10–11.30.

Kerhoissa on pieni hartaushetki ja monipuolista ohjelmaa lapsille, mm. askartelua, maalaamista, leipomista, musisointia muskarissa ym. Joka kerta on myös aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle sekä pienen purtavan nauttimiselle.

Tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit ladata ilmaisen lasten  raamattusovelluksen puhelimeesi.

Lasten ja nuorten oma YouTube-kanava Ttila avautuu täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.