YouTube-video

PÄIVÄKERHOON!

Päiväkerhot ovat seurakunnan järjestämää maksutonta varhaiskasvatusta 3–5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa askartelemme, laulamme, leikimme, luemme satuja, ulkoilemme ja vietämme pienen hartaushetken. Lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja tutustuvat uusiin ystäviin.

Päiväkerhot Marttilan seurakuntatalon kerhotilassa (muutokset mahdollisia):
•    3-vuotiaat (eli vuonna 2021 kolme vuotta täyttävät) perjantaisin klo 9–11.
•    4-vuotiaat torstaisin klo 9–12.
•    5-vuotiaat torstaisin klo 13–15.30 ja perjantaisin klo 12–15.

Päiväkerhot Kosken seurakuntatalon kerhotilassa (muutokset mahdollisia):
•    4–5-vuotiaat maanantaisin klo 12–15.
•    3–5-vuotiaat yhdessä (eli vuonna 2021 kolme vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat) tiistaisin klo 9.30–12.

Marttilan ja Kosken lapset voivat osallistua kumman alueen päiväkerhoon haluavat. Päiväkerhoihin voi ilmoittautua myös kesken kauden soittamalla tai tekstiviestillä lastenohjaaja Kati Koskivainiolle p. 044 744 3220.

PERHEKERHOON!

Perhekerhot ovat alkaneet! Kerhot kokoontuvat Marttilan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 10–12 ja Kosken seurakuntatalolla maanantaisin klo 10-–11.30. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset aikuistensa kanssa.

Kerhoissa on pieni hartaushetki ja monipuolista ohjelmaa lapsille, mm. askartelua, maalaamista, leipomista, musisointia muskarissa ym. Joka kerta on myös aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle sekä pienen purtavan nauttimiselle.

Tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit ladata ilmaisen lasten  raamattusovelluksen puhelimeesi.

YouTube-video

Lasten ja nuorten oma YouTube-kanava Ttila avautuu täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.