YouTube-video

Nopeasti muuttuneen koronavirustilanteen vuoksi kevään 2020 päivä- ja perhekerhot on peruttu. Tilanteen muuttumisesta tiedotetaan näillä verkkosivuilla.

Päiväkerhot

Martinkosken seurakunnan päiväkerhoissa opetellaan toimimaan ryhmässä, kuullaan Raamatun kertomuksia ja opitaan seurakunnan toiminnasta. Lisäksi kerhossa askarrellaan, ulkoillaan, leikitään ja lauletaan.

Kerhokausi on jo alkanut, mutta kerhoihin voi ilmoittautua myös kesken kauden. Lapset voivat osallistua kumman kirkonkylän kerhoon haluavat. Kerhot ovat maksuttomia.

Kerhoajat:

Kosken srk-talolla

• 4–5-vuotiaat ma klo 12–15 ja ti klo 12–14.30.

Marttilan srk-talolla

• 3-vuotiaat pe klo 9–11,

• 4-vuotiaat to klo 9–12,

• 5-vuotiaat to klo 13–15.30 ja pe klo 12–15.

Lastenohjaaja Kati Koskivainio, p. 044 744 3220.

Perhekerhot

Perhekerhot kokoontuvat Marttilan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 10-12 ja Kosken seurakuntatalolla maanantaisin klo 10-11.30. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäset lapset aikuistensa kanssa.

Kerhoissa on pieni hartaushetki ja monipuolista ohjelmaa lapsille, mm. askartelua, maalaamista, leipomista, musisointia muskarissa ym. Joka kerta on myös aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle sekä pienen purtavan nauttimiselle. Kerhopja vetää lastenohjaaja Kati Koskivainio.

Valitse sinulle paremmin sopiva kerhoaika, tai käy vaikka molemmissa!

YouTube-video
kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.