Askartelua kesään

Kerho-Katin askartelumateriaalia ja -ohjeita voit käydä hakemassa postilaatikoista Kosken viraston ovelta ja Marttilan kirkon kupeesta. Kati tuo laatikoihin uudet askartelut aina tiistaisin juhannukseen asti.

Päiväkerhot

Martinkosken seurakunnan päiväkerhoissa opetellaan toimimaan ryhmässä, kuullaan Raamatun kertomuksia ja opitaan seurakunnan toiminnasta. Lisäksi kerhossa askarrellaan, ulkoillaan, leikitään ja lauletaan. Päiväkerho on maksuton.

Päiväkerhoon voi ilmoittautua syksyllä alkavalle kaudelle 2020-2021 Kati Koskivainiolle soittamalla tai tekstiviestillä p. 044 744 3220.

Kerhoajat keväällä 2020:

Kosken srk-talolla

• 4–5-vuotiaat ma klo 12–15 ja ti klo 12–14.30.

Marttilan srk-talolla

• 3-vuotiaat pe klo 9–11,

• 4-vuotiaat to klo 9–12,

• 5-vuotiaat to klo 13–15.30 ja pe klo 12–15.

Lastenohjaaja Kati Koskivainio, p. 044 744 3220.

Perhekerhot

Perhekerhot kokoontuvat syys- ja kevätkaudella Marttilan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 10-12 ja Kosken seurakuntatalolla maanantaisin klo 10-11.30. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäset lapset aikuistensa kanssa.

Kerhoissa on pieni hartaushetki ja monipuolista ohjelmaa lapsille, mm. askartelua, maalaamista, leipomista, musisointia muskarissa ym. Joka kerta on myös aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle sekä pienen purtavan nauttimiselle. Kerhopja vetää lastenohjaaja Kati Koskivainio.

Valitse sinulle paremmin sopiva kerhoaika, tai käy vaikka molemmissa!

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.