Päiväkerhot

Seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa askartelemme, laulamme, leikimme, luemme satuja, ulkoilemme ja vietämme hartaushetken. Kerhossa lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja tutustuvat uusiin ystäviin. Kerhot ovat maksuttomia. Toivomme, että pääsemme aloittamaan päiväkerhot heti syyskuun alussa.

Päiväkerhot Kosken seurakuntatalon kerhotilassa:

• 3–5-vuotiaat (eli vuonna 2020 kolme vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat lapset) tiistaisin klo 9.30–12.
  • 4–5-vuotiaat maanantaisin klo 12–15.

Päiväkerhot Marttilan seurakuntatalon kerhotilassa:

• 3-vuotiaat (eli vuonna 2020 kolme vuotta täyttävät) perjantaisin klo 9–11
  • 4-vuotiaat torstaisin klo 9–12
  • 5-vuotiaat torstaisin klo 13–15.30 ja perjantaisin klo 12–15.

Marttilan ja Kosken lapset voivat osallistua kumman alueen päiväkerhoon haluavat. Päiväkerhoihin voi ilmoittautua myös kesken kauden soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin lastenohjaaja Kati Koskivainiolle, p. 044 744 3220.

Värikkäitä kämmenien kuviaPerhekerhot

Perhekerhot kokoontuvat Kosken seurakuntatalolla maanantaisin klo 10–11.30 ja Marttilan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 10–12. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset aikuistensa kanssa. Kerhoissa on pieni hartaushetki ja monipuolista ohjelmaa lapsille, mm. askartelua, maalaamista, leipomista, musisointia muskarissa ym. Joka kerta on myös aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle sekä pienen purtavan nauttimiselle.

Perhekerhojen ohjelma syksyllä 2020

viikko 48 Muskari

viikko 49 Adventtiaskartelua

viikko 50 Leivotaan pipareita!

viikko 51 Lasten joulukirkot: Koskella ma 14.12. klo 10, Marttilassa ke 16.12. klo 9.30

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.