YouTube-video

Päiväkerhot

Seurakunnan päiväkerhot on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Päiväkerhossa askartelemme, laulamme, leikimme, luemme satuja, ulkoilemme ja vietämme hartaushetken. Kerhossa lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja tutustuvat uusiin ystäviin. Kerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhot Kosken seurakuntatalon kerhotilassa:

• 3–5-vuotiaat (eli vuonna 2020 kolme vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat lapset) tiistaisin klo 9.30–12.
  • 4–5-vuotiaat maanantaisin klo 12–15.

Päiväkerhot Marttilan seurakuntatalon kerhotilassa:

• 3-vuotiaat (eli vuonna 2020 kolme vuotta täyttävät) perjantaisin klo 9–11
  • 4-vuotiaat torstaisin klo 9–12
  • 5-vuotiaat torstaisin klo 13–15.30 ja perjantaisin klo 12–15.

Marttilan ja Kosken lapset voivat osallistua kumman alueen päiväkerhoon haluavat. Päiväkerhoihin voi ilmoittautua myös kesken kauden soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin lastenohjaaja Kati Koskivainiolle, p. 044 744 3220.

Perhekerhot

Perhekerhot kokoontuvat Kosken seurakuntatalolla maanantaisin klo 10–11.30 ja Marttilan seurakuntatalolla keskiviikkoisin klo 10–12. Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset aikuistensa kanssa. Kerhoissa on pieni hartaushetki ja monipuolista ohjelmaa lapsille, mm. askartelua, maalaamista, leipomista, musisointia muskarissa ym. Joka kerta on myös aikaa vapaalle leikille ja seurustelulle sekä pienen purtavan nauttimiselle.

Perhekerho on tauolla, syksyllä jatketaan!

Tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä voit ladata ilmaisen lasten  raamattusovelluksen puhelimeesi.

YouTube-video

Lasten ja nuorten oma YouTube-kanava Ttila avautuu täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

kati.koskivainio(a)evl.fi

Päiväkerhot, perhekerhot, perhekirkot, perheiden retket.