MARTINKOSKEN SEURAKUNNAN PÄÄSIÄINEN 2021

Elämme toista perättäistä korona-ajan pääsiäistä, emmekä tänäkään vuonna pysty viettämään hiljaisen viikon ja pääsiäisen tapahtumia yhdessä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että pääsiäinen olisi peruttu. Pääsiäinen on totta poikkeustila-aikanakin. Voit laittaa rairuohon kasvamaan, käydä kävelyllä hautausmaalla, istahtaa puiston penkille ja antaa pääsiäisen auringon lämmittää poskiasi. Kummassakin kirkossa on ovet avoinna ja ehtoollista on tarjolla. Voit myös osallistua jumalanpalveluksiimme kotisohvalta YouTube-kanavan kautta.

Oikein hyvää pääsiäistä - Kristus nousi kuolleista!

Tapio Hietalahti
Kirkkoherra

Jumalanpalvelukset ja hartaudet YouTube-kanavallaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

• Palmusunnuntai 28.3. klo 10: Striimattu sanapalvelus Marttilan kirkosta.

• Hiljaisen viikon keskiviikko 31.3. klo 18: Ahtisaarna, kuvattu Kosken kappelissa.

• Kiirastorstai 1.4. klo 18: Iltahartaus.

• Pitkäperjantai 2.4. klo 15: Kristuksen kuolinhetken hartaus, kuvattu Kosken kappelissa.

• Pääsiäispäivä 4.4. klo 10: Pääsiäisen jumalanpalvelus, kuvattu Kosken kirkossa.

• Toinen pääsiäispäivä 5.4. klo 10: Striimattu sanajumalanpalvelus Marttilan kirkosta.

Kirkot avoinna ja työntekijä tavattavissa

• Hiljaisen viikon keskiviikko 31.3. klo 15–17 Kosken kappeli

• Pitkäperjantai 2.4. klo 13–15 Marttilan hautausmaa ja klo 14–16 Kosken kappeli

Pääsiäislehti

Molempien hautausmaiden postilaatikoista voit noutaa itsellesi seurakunnan oman pääsiäislehden. Lehti sisältää mm. kertomuksia pääsiäisen vietosta maailmalla ja entisaikaan. Lehden välissä on tiedote, missä kerrotaan kootusti Martinkosken seurakunnan tämän pääsiäisen tapahtumista. Lehden on toimittanut Janne Nurmi.

Pääset lukemaan lehden myös tästä linkistä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pääsiäiskonsertti tulee kotisohvalle

Huippusellisti Seeli Toivio esittää kaunista klassista musiikkia pääsiäiskonsertissaan sunnuntaina 4.4. klo 19 sellolla ja laulaen. Konsertti välitetään suorana Marttilan kirkosta seurakunnan YouTube-kanavalle. Sieltä konsertin voi katsoa kahden viikon ajan.

Lisätietoa taiteilijasta löydät täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Konserttia voit seurata seurakunnan YouTube-kanavalta tämän linkin kautta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä