Jumalanpalvelukset koronasyksynä 2020

Oman seurakunnan jumalanpalvelus pidetään kirkoissa perinteiseen tapaan. Yhteislaulun suhteen olemme varovaisia, koska sen on todettu lisäävän koronaviruksen tartuntariskiä. Pesethän kätesi huolellisesti ennen kirkkoon tuloa. Käytä myös käsidesiä, sitä on tarjolla kirkon ovella. Muistathan pitää suositellun kahden metrin turvavälin muihin sanankuulijoihin. Kirkossa mahdolliset istumapaikat on merkitty turvavälit huomioiden. Jos sinua alkaa yskittää, muista oikea yskimistapa hihaan. Maskisuositus on voimassa kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Riskiryhmiin kuuluvien on edelleen syytä harkita tarkkaan, osallistuvatko he jumalanpalvelukseen. Ylen kanavilta voi seurata televisio- tai radiojumalanpalvelusta verkon välityksellä etusivulla olevien linkkien kautta. Seurakunnan YouTube-kanavalle on jo kertynyt mukavasti jumalanpalvelusvideoita, hartauksia ja musiikkitallenteita, joita voi katsella. Lisäksi Marttilan kirkon jumalanpalvelukset striimataan suorina lähetyksinä seurakunnan YouTube-kanavalle.

Marttilan kirkossa striimauskamera

Marttilan kirkosta voidaan nyt lähettää jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia striimattuna. Kirkon seinään on asennettu kamera, joka kuvaa alttarin tapahtumia. Ehtoollisen ajaksi kamera kääntyy pois alttarilta, niin että ehtoolliselle osallistujia ei näy kuvassa.

Striimauslähetys tulee seurakunnan YouTube-kanavalle niinä sunnuntaipäivinä, joina Marttilan kirkossa tapahtuu. Tämän sivun ylälaidasta voit seurata tuoreinta striimattua jumalanpalvelusta.

tapio.hietalahti(a)evl.fi

Virkavapaalla 7.12.2020 asti.

vs. kirkkoherra
janne.nurmi(a)evl.fi

Vs. kirkkoherra 7.12.2020 asti. Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.