Jumalanpalvelukset huhtikuussa 2021

Oman seurakunnan jumalanpalvelukset pidetään, mutta ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan suorana Marttilan kirkosta seurakunnan YouTube-kanavalle. Verkon välityksellä niihin voi turvallisesti osallistua kotoa käsin. Silloin tällöin jumalanpalvelus kuvataan myös Kosken kirkosta tai kappelista.

Myös Ylen kanavilta voi seurata televisio- tai radiojumalanpalvelusta verkon välityksellä etusivulla olevien linkkien kautta.

Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollista tulla ehtoolliselle kirkkoon. Mukaan mahtuu 6 henkilöä kerrallaan. Tarvittaessa järjestetään useita tilaisuuksia peräkkäin, jotta kaikki halukkaat pääsevät ehtoolliselle. Huolehdimme turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Käytäthän kasvomaskia tullessasi ehtoolliselle, kiitos!

Marttilan kirkossa striimauskamera

Marttilan kirkosta voidaan nyt lähettää jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia striimattuna. Kirkon seinään on asennettu kamera, joka kuvaa alttarin tapahtumia. Ehtoollisen ajaksi kamera kääntyy pois alttarilta, niin että ehtoolliselle osallistujia ei näy kuvassa.

Striimauslähetys tulee seurakunnan YouTube-kanavalle niinä sunnuntaipäivinä, joina Marttilan kirkossa tapahtuu. Tämän sivun ylälaidasta voit seurata tuoreinta striimattua jumalanpalvelusta.

tapio.hietalahti(a)evl.fi
janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.