Marttilan kirkossa pidettävät palvelukset striimataan suorana seurakunnan YouTube-kanavalle, joten niihin voi osallistua myös verkon välityksellä. Kanavalta löytyy myös muuta seurakunnan tuottamaa sisältöä.

Martinkosken seurakunnan YouTube-kanava

Jumalanpalveluksiin voi osallistua radion ja television välityksellä kanavien ohjelmatietojen mukaisesti.

Tietokoneella, älytelevisiolla ja kannettavilla älylaitteilla voi seurata jumalanpalveluksia mm. seuraavista lähteistä:

Yle Areena jumalanpalvelukset

Hartausohjelmat Yle Audio Arenassa

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon verkkokirkko

Jumalanpalveluksia eri puolelta Suomea

Marttilan kirkossa striimauskamera

Marttilan kirkosta voidaan nyt lähettää jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia striimattuna. Kirkon seinään on asennettu kamera, joka kuvaa alttarin tapahtumia. Ehtoollisen ajaksi kamera kääntyy pois alttarilta, niin että ehtoolliselle osallistujia ei näy kuvassa.

Striimauslähetys tulee seurakunnan YouTube-kanavalle niinä sunnuntaipäivinä, joina Marttilan kirkossa tapahtuu.

tapio.hietalahti(a)evl.fi

Virkavapaalla

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.