Jumalanpalvelukset koronasyksynä 2020

Oman seurakunnan jumalanpalvelus pidetään kirkoissa perinteiseen tapaan. Yhteislaulun suhteen olemme varovaisia, koska sen on todettu lisäävän koronaviruksen tartuntariskiä. Pesethän kätesi huolellisesti ennen kirkkoon tuloa. Käytä myös käsidesiä, sitä on tarjolla kirkon ovella. Muistathan pitää suositellun kahden metrin turvavälin muihin sanankuulijoihin. Kirkossa mahdolliset istumapaikat on merkitty turvavälit huomioiden. Jos sinua alkaa yskittää, muista oikea yskimistapa hihaan.

Riskiryhmiin kuuluvien on edelleen syytä harkita tarkkaan, osallistuvatko he jumalanpalvelukseen. Ylen kanavilta voi seurata televisio- tai radiojumalanpalvelusta verkon välityksellä etusivulla olevien linkkien kautta. Seurakunnan YouTube-kanavalle on jo kertynyt mukavasti jumalanpalvelusvideoita, hartauksia ja musiikkitallenteita keväältä, joita voi katsella.

tapio.hietalahti(a)evl.fi

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai. Viikonloppuvapaa kerran kuussa.