YouTube-video

Jumalanpalvelukset tammikuussa 2021

 

Oman seurakunnan jumalanpalvelukset pidetään, mutta ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukset striimataan suorana Marttilan kirkosta seurakunnan YouTube-kanavalle. Verkon välityksellä niihin voi turvallisesti osallistua kotoa käsin. 

Myös Ylen kanavilta voi seurata televisio- tai radiojumalanpalvelusta verkon välityksellä etusivulla olevien linkkien kautta. 

Omaiset voivat halutessaan tulla paikan päälle kuulemaan rakkaansa kuolinkiitoksen. Myös kasteperheet ja vihkparit voivat tulla kuuntelemaan esirukouksen lapsen tai avioliiton solmimisen puolesta.

Marttilan kirkossa striimauskamera

Marttilan kirkosta voidaan nyt lähettää jumalanpalveluksia ja muita tapahtumia striimattuna. Kirkon seinään on asennettu kamera, joka kuvaa alttarin tapahtumia. Ehtoollisen ajaksi kamera kääntyy pois alttarilta, niin että ehtoolliselle osallistujia ei näy kuvassa. 

Striimauslähetys tulee seurakunnan YouTube-kanavalle niinä sunnuntaipäivinä, joina Marttilan kirkossa tapahtuu. Tämän sivun ylälaidasta voit seurata tuoreinta striimattua jumalanpalvelusta. 

Ota yhteyttä

kirkkoherra
tapio.hietalahti(a)evl.fi
kappalainen
janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma ja ti.