TYÖPAIKKOJA AVOINNA

DIAKONIATYÖNTEKIJÄN VIRKA

Kirkkoneuvosto valitsi kokouksessaan 25.2.2020 diakonin virkaan Martinkosken seurakunnan vt. diakonin Annika Kivilahden. Kiitos kaikille hakijoille!

KESÄTÖITÄ TARJOLLA!

Martinkosken seurakunta hakee kesätyöntekijöitä hautausmaille kesäksi 2020.

Tehtävään sisältyy hautojen ja hautausmaa-alueiden sekä muiden viheralueiden kunnossapito ja hoito. Työtä on tarjolla sekä Marttilan että Kosken Tl hautausmaalla. Olethan 15 - 18-vuotias, reipas ja ahkera.

Työn tarkempi alkamisajankohta sekä työsuhteen kesto on sovittavissa.  Merkitse hakemukseen, kummalle hautausmaalle haet.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4. osoitteeseen  tanja.savonen(a)evl.fi tai pudota toimipisteiden postilaatikoihin.

Lisätietoa saat Tanja Savoselta, p. 044 744 3216 (Marttilan hautausmaa) ja Laila Virrasojalta, p. 044 474 3415 (Kosken Tl hautausmaa).