KESÄ- JA KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Martinkosken seurakunta hakee Marttilan ja Kosken Tl hautausmaille ja seurakunnan puistoihin kesä- ja kausityöntekijöitä.

Työtehtäviä ovat hautausmaan ja viheralueiden hoitotyöt, kuten nurmikoiden leikkuu, kukkien- ja pensaiden istutus ja hoito, kasvien kastelu ja alueiden puhtaanapito.

1. KAUSITYÖNTEKIJÖILTÄ

edellytetään 18 vuoden ikää ja puutarha-alan osaamista. Oma auto on välttämätön. Työn kesto on huhtikuun alusta 5-6kk.

HAKUAIKA on 3.3.2022 asti.

*****************************************************************************

2. KESÄTYÖNTEKIJÖIKSI haetaan 16-18 vuotiaita nuoria. Hakijan tulee ilmaista hakemuksessaan

a) hänelle työhön sopivat päivämäärät ja

b) kumman kirkonkylän alueelle hakee.

HAKUAIKA on 3.3. asti! Sen jälkeen voi kysellä, onko paikkoja vielä haussa.

*****************************************************************************

Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta ulkotöiden ja säiden vaihtelun suhteen.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV:n pyydämme toimittamaan sähköpostilla martinkosken.seurakunta(a)evl.fi tai kirjepostilla osoitteeseen:

Martinkosken seurakunta, Maijankuja 6, 31500 Koski Tl. Merkitse kuoreen *Hautausmaatyö*.

Tiedusteluihin vastaa Janne Nurmi 044 744 3213, Pirkko Saari ma ti 9-15, 044 474 3414.

Sähköpostit etunimi.sukunimi(at)evl.fi