KIRKKOHERRANVIRASTO

Kirkkoherranvirasto palvelee seurakuntalaisia sekä Kosken Tl että Marttilan kirkonkylillä. Virastoon voit olla yhteydessä, kun haluat tilata virkatodistuksen, tiedustella hautapaikka-asioista tai varata ajan kirkolliselle toimitukselle (kaste, avioliittoon vihkiminen, hautaan siunaaminen).

Kirkkoherranvirasto on koko seurakunnan yhteinen, eli voit Marttilan kirkonkylän asioissa soittaa ja asioida Kosken aukioloaikaan ja päinvastoin.

Koronaepidemia on Varsinais-Suomessa siirtynyt kiihtymisvaiheeseen. Toivomme, että asioisit ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, kiitos!

seurakuntasihteeri Päivi Pakkanen
sähköposti: martinkosken.seurakunta(a)evl.fi

Puhelinpalvelu:
Ma - ti klo 9 - 12
ke - to klo 13 - 16
Virasto palvelee Marttilassa ma ja ke, Koskella ti ja to.
Voit myös lähettää tekstiviestin, sähköpostia tai jättää viestin puhelinvastaajaan.

Käyntiosoite Koskella: Maijankuja 6, 31500 Koski Tl
Käyntiosoite Marttilassa: Kirkkotie 3, 21490 Marttila

Postiosoite: Maijankuja 6, 31500 Koski Tl

Viraston poikkeusaukiolot:
23. - 24.12. virasto on suljettu
31.12. virasto suljetaan jo klo 15

DIAKONIN VASTAANOTTO

Vastaanotolle voit tulla klo 10 - 12 Marttilaan keskiviikkoisin ja Koskelle torstaisin.

Diakonit:
Annika Kivilahti, p. 044 744 3212
Tiina Orre, p. 044 474 3412

Sähköpostiosoitteet:
(Muuta (a)-merkki @-merkiksi)

annika.kivilahti(a)evl.fi
tiina.orre(a)evl.fi

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa!