KIRKKOHERRANVIRASTO

Kirkkoherranvirasto palvelee seurakuntalaisia sekä Kosken Tl että Marttilan kirkonkylillä. Virastoon voit olla yhteydessä, kun haluat varata ajan toimitukselle, tilata virkatodistuksen, tiedustella hautapaikka-asioista tai kysyä seurakuntaan liittyvistä asioista ihan muuten vain.

Kirkkoherranvirasto on koko seurakunnan yhteinen, eli voit Marttilan kirkonkylän asioissa soittaa ja asioida Kosken aukioloaikaan ja päinvastoin.

seurakuntasihteeri Päivi Pakkanen
sähköposti: martinkosken.seurakunta(a)evl.fi

Avoinna:
Puhelinpalvelu ma-ke klo 9-15. Voit myös lähettää tekstiviestin, sähköpostia tai jättää viestin puhelinvastaajaan..

Käyntiosoite Koskella: Maijankuja 6, 31500 Koski Tl
Käyntiosoite Marttilassa: Kirkkotie 3, 21490 Marttila

Postiosoite: Maijankuja 6, 31500 Koski Tl

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi virasto palvelee toistaiseksi vain puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

DIAKONIN VASTAANOTTO

Diakonit Annika Kivilahti ja Tiina Orre päivystävät toistaiseksi vain puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9-18.

Annika Kivilahti: 044 744 3212
Tiina Orre: 044 474 3412

Sähköpostiosoitteet:

annika.kivilahti(a)evl.fi
tiina.orre(a)evl.fi

Käy tykkäämässä meistä Facebookissa!