Martinkosken seurakunnan hautausmaat

Seurakunnalla on kaksi hautausmaata. Koskella hautausmaa sijaitsee kappelin vieressä Hämeentien varressa, n. 700 metrin päässä kirkosta. Marttilassa hautausmaa ympäröi Pyhän Martin kirkkoa.

Hautausmaita hoitavat Koskella seurakuntatyöntekijä Laila Virrasoja ja Marttilassa seurakuntamestari Tanja Savonen. Lisäksi kesäaikaan kummallakin hautausmaalla työskentelee 1-2 kausityöntekijää.

AJANKOHTAISTA

Seurakunnan hoitoon annettujen hautojen hoidosta huolehtivat hautausmaan työntekijät. Hoitohaudan tunnistaa pienestä muovimerkistä hautakiven vieressä. Niiden olisi hyvä antaa olla paikoillaan, jotta työntekijät tietävät, mitkä haudat hoidetaan. Ne eivät siis ole roskia! Seurakuntalaisten ei tarvitse kastella näiden hautojen kukkia, hautausmaan työntekijät kyllä hoitavat sen.