Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Marttilassa

Marttilan Pyhän Martin kirkko

Itsenäisyyspäivä: Kiitos isänmaasta

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus Pyhän Martin kirkossa. Janne Nurmi, Minna Mäkinen. Musiikissa avustaa kirkkokuoron laulajista koostuva mieskvartetti, joka esittää Finlandia-hymnin, sekä kaksi laulua laulava sekasekstetti. MTK Marttilan yhdistys laskee seppeleet kaatuneitten ja Karjalaan jääneiden muistomerkeille. Messun jälkeen juhla seurakuntatalolla. Kahvitilaisuudessa puhuvat kunnanjohtaja Carita Maisila, lukiolainen Sara Pihlava sekä ministeri, emeritakansanedustaja Sirkka-Liisa Anttila. Musiikista vastaavat nuorten bändi Virtasen haaremi sekä Laulavaiset. Janne Nurmi pitää loppuhartauden.

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai. Viikonloppuvapaa kerran kuussa.

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö
tanja.savonen(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Marttilan kirkonkylällä, Marttilan kirkko ja siunauskappeli, Marttilan hautausmaa, kiinteistöpäällikön tehtävät, Marttilan kirkkomuseo.