Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus Koskella

Kosken Tl kirkko

Itsenäisyyspäivä: Kiitos isänmaasta

Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen Kosken kirkossa toimittavat Oiva Alanen ja Aija Haapalainen. Musiikissa avustavat Marttilan puhaltajat. Messun jälkeen kunniakäynti ja seppelten lasku sankarihaudoille, reserviläisten kunniavartiot. Seppeltenlaskun yhteydessä lauletaan virsi 584. Itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään seurakuntatalolla. Kahvitilaisuudessa musiikista vastaa Lauluyhtye Valo. Juhlapuheen pitää kunnanvaltuuston puheenjohtaja Heikki Pietilä. Juhla järjestetään yhteistyössä Kosken Tl kunnan kanssa.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.

seurakuntamestari (Koski Tl)
markku.kullanmaki(a)evl.fi

Seurakuntamestarin työt jumalanpalveluksissa ja toimituksissa ensisijaisesti Kosken kirkonkylällä, Kosken kirkko ja kappeli, Kosken hautausmaa, Miästen saunailta.