Hautausmaapäivä ja valokuvanäyttely Marttilassa

Marttilan hautausmaa

Tervetuloa hautausmaapäivään!

Marttilan perinteisessä hautausmaapäivässä voit ostaa kukkia paikalle saapuneilta kukkamyyjiltä. Myös istutusapua on tarjolla! Kirkossa on hartaushetki klo 10 Janne Nurmen ja Aija Haapalaisen johdolla. Paikalla on koko päivän myös seurakuntamestari Tanja Savonen. Seurakuntatalolla on seurakuntamestarin kokoama valokuvanäyttely Marttilan nuorisotyöstä 1940-1960-luvuilla sekä kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa kesäiseen päivään!

seurakuntamestari (Marttila), kiinteistöpäällikkö

Jennyntuvan lähetyskirppis Koskella

Tervetuloa tekemään löytöjä Jennyntuvan kirpputorille Kosken seurakuntatalon kupeeseen! Tarjolla on vaatteita, kenkiä, kirjoja, astioita ja kodin tarvikkeita, melkein mitä vain.

Martinmaja

Juhannusaatto Martinmajalla

Tervetuloa viettämään leppoisaa juhannusaattoiltaa Martinmajalle!

Jennyntuvan lähetyskirppis Koskella