Martinkosken musiikkikesä

Loppukesästä Martinkosken kirkoissa soi hengellinen ja klassinen musiikki. Valitse konserteista mieluisesi, tai käy kuuntelemassa kaikki!

Su 2.8. klo 18 Kosken kirkko

Isä meidän - hengellisen laulumusiikin helmiä

Esiintyjinä Sirpa Rynkä, sopraano, Hanna Kanasuo, altto, ja Hannu Ilola, piano.

Ohjelma sisältää eri aikakausien upeita teoksia niin kotimaasta kuin ulkomailta. Mukana on myös pari yllätystä!

Kirkkoon on vapaa pääsy, ohjelmamaksu 10 €.

Su 16.8. klo 18 Marttilan kirkko

Musiikkia kesäillassa

Tuomas Haapalainen, kontrabasso ja Aija Haapalainen, piano ja urut. Konsertissa kuullaan mm. Mozartin aikalaisen, tsekkiläisen Johann Baptist Vanhalin kontrabassokonsertto. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelmamaksu 10 €.

Su 13.9. klo 18 Kosken seurakuntatalo

Pianotaiteilija Ilya Kruglov

Vuosi sitten pianotaiteilija Ilya Kruglov ihastutti musisoinnillaan koskelaisyleisön, ja nyt hän tulee konsertoimaan uudella ohjelmalla.

Ilya Kruglov on esiintynyt useissa konserttisaleissa Espanjassa, Italiassa, Saksassa, Venäjällä, Etelä-Koreassa ja Ranskassa niin solistina kuin kamarimusiikkikokoonpanoissakin. Hän on asunut Suomessa vuodesta 2008, ja esiintyy konserteissa myös Suomessa. Hänen ohjelmistonsa koostuu tunnetuista ja rakastetuista klassisen pianomusiikin kappaleista.

Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelmamaksu 10 €.

Su 27.9. klo 18 Kosken kirkko

Valon juhlaa - Lauluyhtye Valon 5-vuotisjuhlakonsertti

Konsertissa kuullaan laaja valikoima erityylisiä lauluja Valon alkuajoilta aina tähän päivään asti.

Konsertin johtaa Hannu Ilola ja pianistina on Pasi Riuttaskorpi.

Kirkkoon on vapaa pääsy. Käsiohjelmat 10 € kirkon ovelta. Tulethan tuoksutta, kiitos!

Su 1.10. klo 18 Kosken kirkko

Urkumusiikin toivekonsertti

Urkutaiteilija Hannu Ilola esittää Kosken kirkon uruilla seurakuntalaisten keväällä toivomia urkukappaleita.

Jumalanpalvelusten, toimitusten ja useimpien seurakuntatilaisuuksien musiikki, konserttivaraukset, Martinkosken kirkkokuoro, Laulutupa, muskarit.