Jumalanpalvelukset kesällä

Oman seurakunnan jumalanpalvelukset pidetään kesäkuun alusta alkaen kirkoissa perinteiseen tapaan, mutta korkeintaan 50 hengen voimin. Yhteislaulusta joudumme luopumaan sisätiloissa, koska sen on todettu lisäävän koronaviruksen tartuntariskiä. Kesän aikana on kuitenkin tarkoitus pitää jumalanpalveluksia myös ulkosalla, missä laulamiseenkin on annettu lupa!

Riskiryhmiin kuuluvien on edelleen syytä harkita tarkkaan, osallistuvatko he jumalanpalvelukseen. Ylen kanavilta voi seurata televisio- tai radiojumalanpalvelusta verkon välityksellä etusivulla olevien linkkien kautta. Seurakunnan YouTube-kanavalle on jo kertynyt mukavasti jumalanpalvelusvideoita, hartauksia ja musiikkitallenteita, joita voi myös katsella. Omista videoinneista pidämme nyt taukoa.

tapio.hietalahti(a)evl.fi

janne.nurmi(a)evl.fi

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai. Viikonloppuvapaa kerran kuussa.