Diakonian syksy 2020

Diakonin vastaanotto Koskella torstaisin klo 9-11 ja Marttilassa keskiviikkoisin klo 10-12. EU-ruokakasseja on jaossa vastaanottopäivinä. Syyskuun alussa myös Kosken vastaanottoaika on klo 10-12!

Virsipiirit oli tarkoitus aloittaa tänä syksynä molempien kirkonkylien palvelukeskuksissa, mutta vallitsevan koronatilanteen vuoksi niitä ei voida toteuttaa.

Toimintatiistait Marttilassa ja Toimintatorstait Koskella alkavat syyskuun lopulla. Kerran kuussa seurakuntataloilla on klo 10 eteenpäin ohjelmaa, yhteinen ruokailu ja kahvit. Lounaan hinta on 2 € ja se sisältää ruoan lisäksi juoman ja leivän. Mukana ovat diakonit Annika ja Tiina. Toimintatiistait ja toimintatorstait ovat avoimia tilaisuuksia kaikenikäisille, tervetuloa myös palvelukeskuksista, ja vaikka molempiin!

Diakoniatyö

diakoni Annika Kivilahti (päivystys, EU-ruoka, kotikäyntityö)
annika.kivilahti(a)evl.fi

diakoni Tiina Orre (perhe- ja kasvatustyö)
tiina.orre(a)evl.fi

Päivystysajat

Vastaanotto klo 10 - 12
Marttilassa keskiviikkoisin, Koskella torstaisin.
Tavoitat diakonit myös soittamalla, teksiviesteillä ja sähköpostilla.

Annika Kivilahti                                                Tiina Orre

Sururyhmä

Martinkosken seurakunnan sururyhmä aloittaa kokoontumisensa Marttilan seurakuntatalolla 15.9. klo 15 - 17.

Sururyhmä on vertaisryhmä sinulle, joka oler menettänyt läheisen ihmisen. Ryhmässä keskustellaan luottamuksellisessa ilmapiirissä toisistamme välittäen. Voit osallistua ryhmään, jos läheisesi menettämisestä on kulunut aikaa vähintään puoli vuotta.

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa: kolme ensimmäistä kertaa Marttilassa ja kolme viimeistä Koskella. Ryhmässä ovat mukana diakonit Annika Kivilahti ja Tiina Orre.

Viimeinen kokoontumiskerta ti 1.12. on avoin kaikille seurakuntalaisille. Silloin Hanna Ekola puhuu Surusta ja toivosta. Tämä on samalla kevään sururyhmän aloitus.

Ilmoittautumiset sururyhmään puhelimitse 8.9. mennessä joko Annikalle, p. 044 744 3212 tai Tiinalle, p. 044 474 3412. Tervetuloa mukaan!