"Hän antaa enkeleilleen käskyn varjella Sinua, missä ikinä kuljet!"

Psalmi 91:11

Jos kaipaat apua ja tukea, jonkun jonka kanssa puhua, rukoilla, yhdessä ulkoilla tai vaikkapa kauppaan kaveria, niin täällä ollaan Sinua varten!

Oot siunattu ja rakastettu!

Diakoniatyö

diakoni Tiina Orre p. 044 474 3412
tiina.orre@evl.fi

ma.diakoni Nico Wigren p. 044 744 3212

nico.wigren@evl.fi

Päivystysajat

Vastaanotto joka viikko klo 10 - 12
Marttilassa keskiviikkoisin, Koskella torstaisin.

Tavoitat diakonin myös soittamalla, tekstiviesteillä ja sähköpostilla. Älä epäröi olla yhdeydessä.

Toivoa tähän päivään, uskoa tulevaisuuteen.

Ollaan yhteydessä!

Tiina Orre

Kirkon diakoniatyöntekijät ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka auttavat monissa kriiseissä.

Apua elämän kriiseihin

Nico Wigren toimii määräaikaisena diakonina Martinkoskella 1.9.-31.12.2022. Nicon tavoitat numerosta 044 744 3212 tai sähköpostilla nico.wigren@evl.fi.

Nicon kanssa pääset Hyvän mielen lenkille maanantaisin klo 10 Kosken seurakuntatalolta 5.9. alkaen.

Tutun Tupaan olet lämpimästi tervetullut aamukahville seurakuntatalolle Koskella klo 9-11! Tarjolla hyvän kahvin lisäksi mukavaa seuraa. Mielellään mukaan toivotaan lisää kahvinkeittovuorolaisia, käy ilmiantamassa itsesi Tutun tuvalle!

Rukouspiirit kokoontuvat marraskuun loppuun asti parillisten viikojen maanantaisin Marttilan kirkossa ja tiistaisin Kosken kappelissa klo 17-18. Hiljennytään yhdessä rukouksen äärellä.

Miesten saunaillat Nicon johdolla parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 16 Liparimajalla.

Naisten illat Kosken sseurakuntatalolla tulossa tiistaina 21.11. klo 17 alustamassa sosiaaliohjaaja Marjaana Brunou

ja 13.12. sydämen terveydestä kertoo sairaanhoitaja Satu Rämö

DIAKONIAN JOULUAVUSTUKSET HAETTAVISSA 1.11. - 24.11.2022 Hakulomakkeita diakoneilta ja kirkkoherranvirastosta.