Keltaiset vaahteranlehdet

Onnittelukäytännöt Martinkosken seurakunnassa

70, 75, 80 ja 85 vuotta täyttävät

Jo muutamana vuonna on ollut tapana kutsua seurakunnan 70, 75, 80 ja 85 vuotta täyttävät jäsenet yhteisiin syntymäpäiväjuhliin. Molempien kirkonkylien seurakuntataloissa on vietetty samansisältöiset juhlat: tilaisuuksiin on sisältynyt hartaus ja muuta ohjelmaa, yhteislaulua, kahvittelua ja mukavaa, vapaamuotoista seurustelua.

90, 95 ja 100 vuotta täyttävät sekä kaikki yli 100-vuotiaat

Seurakunta muistaa onnittelukortilla kaikkia niitä, joille elämänkokemusta on kertynyt jo 90, 95 tai 100 vuotta, tai sitä enemmän. Päivänsankarin toiveesta seurakunnasta tullaan myös onnittelukäynnille kotiin tai hoitopaikkaan. Koronaepidemian vuoksi vierailut ovat olleet rajoitettuja, mutta toiveesta juttelemme päivänsankarin kanssa mielellämme puhelimessa tai teemme tervehdyskäynnin, mikäli se on mahdollista. Jäsenrekisterimme ei sisällä seurakuntalaisten puhelinnumeroita, joten pyydämme, että otatte itse yhteyttä meihin.