Kultakupolinen, koriteellinen sinisävyinen temppeli.

Seurakuntamatka Israeliin

Keväällä 2020 tehdään seurakuntamatka Jerusalemiin ja Tiberiaan ympäristöön. Matkanjohtajina ovat seurakunnan papit Janne Nurmi ja Tapio Hietalahti. Matkan aikana tehdään päivittäisiä tutustumisretkiä paikallisiin kohteisiin suomenkielisen oppaan johdolla.

Matkan ajankohta

17.–25.4.2020.

Matkakohteet

Jerusalem ja Tiberias ympäristöineen.

Matkanjohtajat

Kappalainen Janne J. Nurmi ja kirkkoherra Tapio Hietalahti. Matkan järjestämisestä vastaa Toiviomatkat.

Majoitus

Majoitus Betlehemissä (hotelli Paradise) ja Tiberiaassa (Dona Gracia).

Matkan sisältö

Päivittäisillä retkillä tutustutaan Raamatun historiaan ja nyky-Israeliin.

Matkan hinta

Matkan kokonaishinta on 1.190 € + retkipaketti 350 €. Hinta sisältää lennot, majoituksen kahden hengen huoneessa (hden hengen huone 390 €), puolihoidon (7 aamiaista ja 6 illallista hotelleilla), kuljetukset lentokentän ja matkakohteiden välillä sekä Toiviomatkojen suomenkielisen oppaan palvelut.

Ennakkomaksu 200 €, loppumaksu maksetaan viimeistään 40 päivää ennen matkaa.

Tärkeää tietoa

Kävely kohteissa on haastavaa, eikä bussilla pääse aina lähelle retkikohteita. Siksi matkaa ei suositella liikuntaesteisille.

Matkalaisella tulee olla matkavakuutus, joka sisältää peruutusvakuutuksen. Peruutustilanteessa kustannuksia on lentoyhtiöltä, hotelleilta ja matkatoimistolta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja

Janne J. Nurmi, p, 044 744 3213, janne.nurmi(a)evl.fi